Zarządzanie, Outsourceing, Szkolenia

Hot-Gastro

Doradztwo w zakresie prowadzenia działalności 

  • tworzenie koncepcji strategii rozwoju wraz z planowaniem budżetu
  • wdrażanie i kontrolowanie procedur, 
  • negocjacje/renegocjacje umów handlowych z dostawcami, 
  • zarządzanie gastronomią

Audyty 

  • audyty wewnętrzne (analiza sprawności działania obiektu)
  • audyty zewnętrzne (mystery shopper) lokali gastronomicznych mające na celu sprawdzenie jakości oferowanych usług
  • audyty operacyjne i technologiczne
  • audyty finansowe

Remanenty 

  • opracowywanie, wdrażanie i realizacja programów inwentaryzacyjnych i remanentowych,
  • bilanse,
  • food coast, 
  • badania efektywności pracowników, 
  • prowadzenie księgowości,

Szkolenia i rekrutacja 

  • rekrutacja i organizacja pracy personelu
  • szkolenia branżowe

Usługi managerskie 

  • outsourceing managerski
  • kompleksowe zarządzanie gastronomią,