Zarządzanie, Outsourceing, Szkolenia
Doradztwo w zakresie prowadzenia działalności
- tworzenie koncepcji strategii rozwoju wraz z planowaniem budżetu
- wdrażanie i kontrolowanie procedur,
- negocjacje/renegocjacje umów handlowych z dostawcami,
- zarządzanie gastronomią
Audyty
- audyty wewnętrzne (analiza sprawności działania obiektu)
- audyty zewnętrzne (mystery shopper) lokali gastronomicznych mające na celu sprawdzenie jakości oferowanych usług
- audyty operacyjne i technologiczne
- audyty finansowe
Remanenty
- opracowywanie, wdrażanie i realizacja programów inwentaryzacyjnych i remanentowych,
- bilanse,
- food coast,
- badania efektywności pracowników,
- prowadzenie księgowości,
Szkolenia i rekrutacja
- rekrutacja i organizacja pracy personelu
- szkolenia branżowe
Usługi managerskie
- outsourceing managerski
- kompleksowe zarządzanie gastronomią,